Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ
Η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη αυτήν την Δευτέρα. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη στα ερωτικά σου και θα θέλεις να περάσεις πολλές ώρες με το σύντροφό σου. Για σένα που απολαμβάνεις ακόμα την ελευθερία σου, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου χαρίσει ευχάριστες και πολύ… αισθησιακές συγκινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Θα φορτιστείς αρκετά από θέματα εργασίας. Φρόντισε να μην εκνευριστείς γιατί θα κάνεις λάθη και μετά θα στενοχωρηθείς. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές γιατί θα έχεις προβλήματα και θα προκαλέσεις και την εναντίωση των συναδέλφων σου, αν υποψιαστούν ότι διεκδικείς κάποια αύξηση ή ένα έξτρα μπόνους.
ΤΑΥΡΟΣ
Ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα θα είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν, αλλά δε χρειάζεται να ανησυχείς.  Μπορείς με σωστές κινήσεις και την βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα εμπιστοσύνης σου να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα, τουλάχιστον για απόψε. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου προσπάθησε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου που θα του δώσουν χαρά και θα σας φέρουν πιο κοντά τον έναν στον άλλον. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από το πλάι σου, έχεις αρκετές δυνατότητες να το κάνεις, αρκεί να θυμάσαι ότι το πρωτεύον είναι να γίνεις θετικότερος και πιο ανοιχτός στις γνωριμίες που θα κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις καλό πρόγραμμα και προπάντων απόφυγε να εκνευριστείς με κάποια λόγια που θα ακούσεις από ορισμένους συναδέλφους σου. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε ο καθένας προσπαθεί να συντηρήσει και να διεκδικήσει όσα περισσότερα μπορεί. Κάνε το ίδιο και εσύ!!! Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα σου αυτήν την Δευτέρα με πολλών ειδών αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει και  χρειάζεται λίγη ψυχραιμία από την μεριά σου για να τις τακτοποιήσεις γρήγορα και με θετικό αποτέλεσμα. Οι πλανήτες θα είναι με το μέρος σου και θα σου χαρίσουν την δυναμική και την ενεργητικότητα που απαιτείται για να ανταπεξέλθεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε κουράσουν. Εσύ που είσαι χωρίς μόνιμο δεσμό θα έχεις αρκετές κατακτήσεις και θα γοητεύσεις το αντίθετο φύλο, σε βαθμό να μην ξέρεις ποιόν ή ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους συναδέλφους σου θα είναι λίγο αμήχανο τη σημερινή ημέρα λόγω κάποιων αλλαγών που θα σας επιβάλλουν οι ανώτεροι σου. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις καινούργια σχέδια γιατί θα έχεις στασιμότητα και κάποιες αναποδιές που πρόκειται να σου βάλουν ανταγωνιστές σου. Τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και αυτό θα τονώσει την αγοραστική σου επιθυμία.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα έχεις εύνοια στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και οφείλεις να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να κλείσεις τις συμφωνίες που σκέφτεσαι και να ανοίξεις τον δρόμο για τα μελλοντικά σου σχέδια.  Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις με λογική τακτική και πρόσεξε να μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο, παρασυρόμενος από την αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την δυνατότητα να ηρεμήσεις τους τόνους των τελευταίων ημερών και να περάσεις ένα χαλαρό και συντροφικό βράδυ με το ταίρι σου. Οργάνωσε κάτι ιδιαίτερο για εσένα και το ταίρι σου και ανανέωσε τη σχέση σου όσο περισσότερο μπορείς. Το έχετε και οι δύο ανάγκη και θα σας κάνει καλό. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και περιμένεις τον έρωτα να έρθει να σε βρει – κάνε κάτι να τον βρεις πρώτος εσύ!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις θα έχεις στη δουλειά σου αν είσαι Καρκίνος. Οι συνεργασίες που έχεις κάνει θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα και οι ιδέες σου, αν εκφραστούν με σωστό τρόπο, μπορούν να κερδίσουν την εύνοια τόσο των συνεργατών όσο και των ανωτέρων σου. Τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.
ΛΕΩΝ
Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον σου αλλά ταυτόχρονα ασχολείσαι με οτιδήποτε δεν έχει σχέση με αυτό. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες και μην χάνεις τον χρόνο σου με πράγματα που είναι δευτερεύοντα. Το βράδυ είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με την οικογένεια σου και να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Για σένα που είσαι ακόμα σε περίοδο ερωτικής αναζήτησης, προσπάθησε να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που σου έχει εκδηλώσει αλλεπάλληλα το ερωτικό του ενδιαφέρον και δώσε του μία ευκαιρία να το γνωρίσεις καλύτερα. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να προωθήσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο και θα δώσεις λύσεις σε προβλήματα που μέχρι τώρα φαίνονταν άλυτα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί αυτό το διάστημα να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες αλλά σήμερα όμως πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί θα σου προκύψουν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και κοίτα να μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε μπορεί να ανακόψει την πορεία που έχεις θέσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος θα υπάρξουν κάποια παράπονα από το σύντροφό σου για κάποια θέματα που τον έχουν στεναχωρήσει. Προσπάθησε να είσαι συγκαταβατικός σε αυτά που θα σου πει και μην οδηγήσεις τις κουβέντες στα άκρα, γιατί πραγματικά δεν θα σας βγάλει πουθενά. Όσο για εσένα που αναζητάς το άλλο σου μισό, πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να το συναντήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά θα έχεις θετικές εξελίξεις. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια σου. Καλή θα είναι επίσης η ημέρα για να θέσεις επί τάπητος γεγονότα που έχουν συμβεί στο παρελθόν και σε έχουν να κάνει να νιώσεις άβολα – πάντα βέβαια σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα σε απασχολήσουν κάποιες συνεργασίες του παρελθόντος ενώ θα έχεις και κάποια απρόσμενα έξοδα. Κάποια θέματα θα μπουν σε προγραμματισμό με την υποστήριξη και την συμπαράσταση που θα έχεις από τα οικογενειακά σου πρόσωπα. Θα σου παρουσιαστούν ευνοϊκές συνθήκες για φλερτ που θα τονώσουν την σκληρή καθημερινότητα σου. Μην δίνεις σημασία σε πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν και μην προβληματίζεσαι για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Αν αυτό τον καιρό ψάχνεις το άλλο σου μισό, είναι σίγουρο ότι θα κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να το βρεις. Κάποιος… κάπου… εκεί έξω… περιμένει να τον συναντήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Κάνε σήμερα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου – που φοβόσουν καιρό τώρα - γιατί θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί και η συμφωνία απόψεων που θα έχετε θα κάνει και τις δύο μεριές να αισθανθούν καλύτερα. Τα οικονομικά θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά και αυτό, πρόσκαιρα τουλάχιστον, θα σου δώσει χαρά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την Δευτέρα μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι μεγάλη και θα σου προκαλεί ένταση γιατί θα λειτουργείς υπερβολικά. Περιόρισε την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Με γνώμονα την διαίσθηση σου και οδηγό την λογική σου, μπορείς να φέρεις τα πράγματα υπέρ σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο σύντροφό σου και να κάνεις συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σας. Μην υπερβάλεις, φρόντισε να περάσετε καλά μαζί και μην αξιώνεις συμπεριφορές περισσότερο από όσο χρειάζεται. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε είχε γοητεύσει στο παρελθόν θα σου ομορφύνει το βράδυ σου και θα αλλάξει την οπτική σου απέναντι σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Μην έχεις ανασφάλειες για τη δουλειά σου και με την εργατικότητα σου μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μην δίνεις λαβές για σχόλια που θα σε στεναχωρήσουν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κερδίσεις αυτά που αξίζεις, αρκεί να κινηθείς λίγο διπλωματικά και να στολίσεις τα λόγια και τις ιδέες σου, κάνοντας τες ιδιαίτερα ελκυστικές και συμφέρουσες στους ανωτέρους σου. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν και σε τραβούν πίσω. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας και δεν θα σε αφήσει να το κάνεις. Αντ’ αυτού προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να ξεμπερδεύεις με υποθέσεις που εξαρτώνται μόνο από εσένα και άσε τα άλλα για αύριο που το πλανητικό σκηνικό θα είναι ευνοϊκότερο για το ζώδιο σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην αφήσεις τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα να επηρεάσουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου! Απόφυγε να δείξεις στο σύντροφό σου την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις από άλλα θέματα που σε απασχολούν. Εσένα που ακόμη η ζωή σου είναι «άδεια» και δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι αυτό το βράδυ θα έχεις την δυνατότητα να βρεις υποστήριξη στην αγκαλιά ενός πρώην συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Προτάσεις θα δεχτείς στον χώρο της εργασίας σου και καλό θα είναι πριν απαντήσεις να δεις αν είναι συμφέρουσες για εσένα και για την πορεία σου. Μπορεί να φαίνονται άκρως δελεαστικές αλλά πίσω από την ωραία βιτρίνα τους, να κρύβονται παγίδες που ούτε καν είχες φανταστεί. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία και αυτός είναι ένας τομέας που θα σε καθησυχάσει σήμερα αρκετά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα ασχολήσου με πράγματα που σε ενδιαφέρουν και σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Σήμερα θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να κάνεις ξεκινήματα, υπογράφοντας συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες. Κάνε θετικές σκέψεις για το μέλλον και το σύμπαν θα ανοίξει το δρόμο για να υλοποιήσει ευκολότερα τα σχέδια σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η συμπεριφορά που θα έχει απόψε ο σύντροφος σου θα σου φανεί περίεργη και θα σε ανησυχήσει. Φρόντισε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και μην πνίγεσαι στο λαβύρινθο των υποψιών σου. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, μην παρατάτε τις προσπάθειες για να γνωρίσετε έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο και ο ορίζοντας στον ουρανό της αισθηματικής σας ζωής δεν θα αργήσει να φανεί…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Το ότι δεν έχετε τις ίδιες απόψεις δεν πρέπει να σε κάνει να βγαίνεις εκτός εαυτού.  Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος και να βάλεις μία σειρά στα χρέη σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα τα προβλήματα σου θα μειωθούν κατά πολύ λόγω της δικής σου ανεκτικής και διπλωματικής συμπεριφοράς που θα φέρει σε ισορροπία πολλά από αυτά που σε απασχολούν. Θα θελήσεις να βάλεις μία τάξη σε κάποια του παρελθόντος και θα βρεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξαλαφρώσεις! Μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν, γιατί κάτι νέο φαίνεται στον ορίζοντα! Αφοσιώσου στο νέο κύκλο που ανοίγεται στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην κατακρίνεις οτιδήποτε πριν δεις καλά καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο και που ίσως περίμενες καιρό. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου και θα υποστείς γκρίνιες και παράπονα από την μεριά του συντρόφου σου. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, η  μέρα σε γεμίζει με τέτοια γοητεία ώστε να μην μπορεί τίποτα να μείνει αδιάφορο στο πέρασμα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις στο χώρο της εργασίας σου γιατί θα γίνουν λάθη. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις. Στα οικονομικά φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και να προγραμματιστείς περισσότερο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις.
ΙΧΘΥΕΣ
Αυτήν την Δευτέρα προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και μην κάνεις πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου, αλλά ξεκαθάρισε πρώτα τις προθέσεις και τις ανάγκες σου και τα υπόλοιπα, με λογική συμπεριφορά, θα πάρουν το δρόμο τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στο σύντροφό σου να το πεις με ήρεμο τρόπο  και με απόλυτη ειλικρίνεια γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει να σε κατανοήσει και να σε βοηθήσει. Με μισόλογα θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα και θα απομακρυνθείτε. Εσύ που σε συντροφεύει ακόμη η μοναξιά, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που έχεις για να κάνεις κάτι δημιουργικό που να σε ευχαριστεί, όπως ένα χόμπι ή μία καλλιτεχνική δραστηριότητα και έτσι να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα που θα σε γοητεύσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα στη δουλειά σου μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις κάποια θέση και να αφήσεις πρώτα τους τόνους να καταλαγιάσουν, ώστε να μπορέσετε να συνεννοηθείτε. Στα οικονομικά σου πρόσεξε να μην κάνεις πολλά έξοδα γιατί πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν.