Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 25 Απριλίου 2017

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η επιτυχία έρχεται σύντομα και κανένας δεν μπορεί να την εμποδίσει.
Οι εχθροί του παρελθόντος έχουν πλέον αποκαλυφθεί και ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος με πολλές ικανοποιήσεις. Δείξε συνέπεια στις αποφάσεις σου και υποστήριξέ τις με δυναμισμό, για να σε φτάσουν στην επιτυχία το συντομότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου και σε χαμηλούς τόνους, μπορείς να βάλεις άλλες βάσεις στην σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να αυξήσεις και άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι αλλαγές που έρχονται το ερχόμενο διάστημα σε βγάζουν προσωρινά από το τακτοποιημένο πρόγραμμά σου, αλλά τα άστρα σου δείχνουν γρήγορα το δρόμο της ισορροπίας και της προόδου. Ακολούθησέ τον χωρίς πολλές περιστροφές, για να μπορέσεις να φέρεις την ικανοποίηση που σου αξίζει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου έχει πολλές φιλοδοξίες και είναι ανήσυχο πνεύμα. Το ίδιο βέβαια είσαι και εσύ. Φρόντισε να σταθείς δίπλα του και να το υποστηρίξεις στις προσπάθειές του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου, προτάσεις αλλά και οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η κατάκτηση μίας ευχής σε απασχολεί εδώ και καιρό, αλλά φοβάσαι να το μοιραστείς με τα άτομα που μπορούν να σε στηρίξουν. Ξεπέρασε τις ανασφάλειές σου και δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να πετύχει. Το αποτέλεσμα σε δικαιώνει και απολαμβάνεις την απαραίτητη ασφάλεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στην σχέση σου, αλλά επιτέλους προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η ανάγκη σου για ξεκούραση είναι μεγάλη και πραγματοποιείται πολύ σύντομα. Χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς και φρόντισε να εξασφαλίσεις τον απαραίτητο χρόνο ανάπαυσης, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και χρειάζεται προσοχή. Οι διακοπές δεν αργούν....
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα που σου φυλάει πολλές εκπλήξεις. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άλλα θέματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον που δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Στα οικονομικά σου μπορείς να ρυθμίσεις και χρέη του παρελθόντος. Θα αρχίσουν να έχουν κάποια ισορροπία τα οικονομικά σου.
ΛΕΩΝ
Γενικά
Ένα πρόβλημα που σε γέμισε άγχος, έρχεται τώρα να σε απαλλάξει οριστικά. Είναι μεγάλη η ανακούφιση και μπορείς να προχωρήσεις σε όσα άφησες να εκκρεμούν. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν περισσότερο από ότι περίμενες και η βοήθεια είναι καθοριστική, για τη μελλοντική σου εξέλιξη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ και το ταίρι σου. Και εσένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή σου, σε βεβαιώνω ότι πολύ σύντομα θα έρθει αυτό που ψάχνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σήμερα θα τα καταφέρεις αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μία ευχάριστη συνάντηση με αγαπημένο πρόσωπο που είχες χρόνια να δεις, έγινε η αφορμή να θυμηθείς τον εαυτό σου χρόνια πριν και να επαναφέρεις στη μνήμη σου όλα σου τα λάθη. Τώρα οι εμπειρίες και η γνώση μπορούν να σε οδηγήσουν στο δρόμο που επιθυμείς. Η προσπάθεια που θα χρειαστείς γι αυτό είναι λιγότερη από ότι περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στην σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ήρεμα και σε βεβαιώνω ότι όλα θα είναι καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις σχετικές συζητήσεις και να υπογράψεις συμβόλαια.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η κοινωνική καταξίωση είναι ένα ζήτημα που ίσως σε απασχολεί περισσότερο από όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να παραμελείς τη φροντίδα άλλων πραγμάτων εις βάρος του εαυτού σου. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και μην παραμελείς την υγεία, την ξεκούραση και τους δικούς σου, που τώρα χρειάζονται την υποστήριξή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου. Μπορείς να περάσεις καλά χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται. Στα οικονομικά σου απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Νέες ευκαιρίες φέρνουν ικανοποιήσεις, δώρα και κοινωνική αναγνώριση. Μην μπλοκάρεις με την κακή σου διάθεση τα πράγματα. Απελευθέρωσε τη δημιουργικότητά σου και προχώρησε σε ολοκλήρωση των σχεδίων του παρελθόντος, αλλά και πρόσφατων σκέψεων που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα δες μερικές καταστάσεις στην σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αλλά και να κάνεις ένα πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ένα φιλικό σου άτομο από το παρελθόν σε έχει αδικήσει. Είναι καιρός να το παραδεχτεί και μία λάθος επιλογή του, γίνεται αφορμή να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Η απαξίωση που του έδειξες ήταν ότι καλύτερο μπορούσες να πράξεις. Τώρα με την επιλογή σου, μπορείς να αποδείξεις το λάθος του σε όλο του το εύρος και να δικαιωθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στην σχέση σου από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα, για να αποφύγεις τα προβλήματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις τάσεις να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μερικές φορές η συμπεριφορά ενός σημαντικού ατόμου είναι απόλυτα δικαιολογημένη, ανεξάρτητα αν σε ευνοεί και τότε χρειάζεται να βρεις τρόπο συνεννόησης. Αυτή τη φορά η ειλικρίνεια και η ευθύτητα, θα είναι ο τρόπος και δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ. Τα πράγματα βελτιώνονται με ευκολία και μπαίνουν στο δρόμο τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στην σχέση σου λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα. Μπορείς να καταφέρεις πολλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μην αφήσεις κανέναν να αποφασίσει για σένα. Τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα και γνωρίζεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Ανέλαβε τις ευθύνες σου και μην κρύβεσαι πίσω από τους άλλους. Η ζωή σου, σου ανήκει και το ρίσκο θα είναι ολοκληρωτικά δικό σου. Σύντομα η επιτυχία σε δικαιώνει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που θέλεις να πεις εδώ και αρκετό καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή προς το παρόν. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.
ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η γοητεία που εκπέμπεις, γίνεται αφορμή να δεχτείς ευνοϊκή μεταχείριση από κάποιο πρόσωπο, αρκετά δύσκολο στην κρίση του. Αξιοποίησε την θετική αυτή πρόθεση, για να αποδείξεις την αξία σου στο άτομο αυτό και πολλές ακόμα ευκαιρίες θα ακολουθήσουν, που θα σε οδηγήσουν σε επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στην σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για την καλυτέρευση της σχέσης.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στην δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο κοντινό μέλλον. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν σημαντικά τα έσοδά σου.

πηγη