Υπογραφή βιβλίων Αναγέννηση, Αργύρης Σ. Μάρδας, Εκδόσεις Λιβάνη


19264527 1391499124249017 1350590173281278608 o

Ο συγγραφέας Αργύρης Σ. Μάρδας
θα υπογράψει αντίτυπα του καινούριου του βιβλίου:

Expansion Chronicles: Αναγέννηση,
την Παρασκευή 30 Ιουνίου, από τις 20:00-22:30
στην Έκθεση βιβλίου στην Ηλιούπολη
(Κεντρική πλατεία Ηλιούπολης, Περίπτερο εκδόσεων Λιβάνη).

Ο Αργύρης φημίζεται για την αμεσότητα και το χιούμορ του αλλά και τις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις με όλους τους παρευρισκόμενους.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.
Αργύρης Σ. Μάρδας
"Expansion Chronicles - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"

Ετος 'Εκδοσης: 2017
Σελίδες: 256

Μια προφητεία και μια ψυχοσωματική ασθένεια φέρνουν τον Αργύρη στο κρεβάτι του νοσοκομείου να παλεύει για τη ζωή του. Αντιμέτωπος με τις φοβίες του, τον εγωισμό του, τον ίδιο του τον εαυτό, θα αφήσει την τελευταία πνοή της παλιάς του ζωής, για να του προσφερθεί μια νέα, γεμάτη περιπέτειες, μυστήριο, ενέργειες και αγγέλους.
Θα του αποκαλυφθεί ένας παράλληλος κόσμος που μέσα του κρύβει μια νέα θεραπεία, η οποία μπορεί και να απελευθερώσει τα τοξικά του συναισθήματα και να γιατρέψει το κουρασμένο σώμα του. Για να τη βρει όμως, χρειάζεται να ζήσει ένα πρωτόγνωρο ταξίδι στα βάθη της ψυχής του, αντιμέτωπος με τον φόβο, τη μοναξιά και την απογοήτευση και με μόνο εφόδιο μια περίεργη, τυφλή εμπιστοσύνη στον εαυτό του.
Θα βρει τον τρόπο να ξεπεράσει τις φοβίες του; Να αγαπήσει τον εαυτό του και τους ανθρώπους γύρω του; Θα καταφέρει να βρει το μυστικό που θα τον οδηγήσει στη νέα θεραπεία;
Το Expansion Chronicles - Αναγέννηση είναι το πρώτο βιβλίο μιας τριλογίας. Ακολουθούν το Expansion Chronicles - Συστράτευση και το Expansion Chronicles - Νέος Κόσμος.
Στην Αναγέννηση, ο Αργύρης Σ. Μάρδας αναλύει την πρώτη φάση του οράματός του για μια νέα ανθρωπότητα, η οποία, απελευθερωμένη από την τοξικότητά της, οδηγείται σε έναν νέο πολιτισμό που ορίζεται από την ανιδιοτελή αγάπη και αποδοχή.
Ξεκινάει με το ταξίδι της συγκρότησης του Ενός, του πρώτου απελευθερωμένου ατόμου. Με μια ρεαλιστική ματιά στον ψυχισμό του σύγχρονου ανθρώπου, που είναι αποκομμένος από το πνεύμα του, ανακαλύπτει μαζί του τον δρόμο προς τη λύτρωσή του, τις δοκιμασίες και τις προκλήσεις που συναντά, αλλά και τις αλλαγές που βιώνει στον κόσμο γύρω του, όταν γνωρίζει τις ανεξάντλητες δυνατότητές του.

Μας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό, προσωπικό ταξίδι Αναγέννησης, θυμίζοντάς μας αλήθειες και αρετές που είναι κρυμμένες στο ελληνικό πνεύμα, ξεχασμένες μέσα στους αιώνες.