Θεσσαλονίκη: Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο logistics center του Μασουτη

 Το κέντρο υποδοχής και διανομής logistics center της εταιρείας "ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ" επισκέφτηκε το μεσημέρι ο Αρχιεπισκοπος Αθηνών Ιερωνυμος στο πλαίσιο της παρουσίας του στη μητρόπολη Λαγκάδα.
Τον αρχιεπίσκοπο υποδέχτηκαν ο ιδρυτής της εταιρείας Διαμαντης Μασούτης, ο γιος του και διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Μασούτης, ο διευθυντής Μάρκετινγκ Σταματης Δαβιδ. Ο Αρχιεπισκοπος συνομίλησε με τα διεθυντικα στελέχη της επιχείρησης, ενημερώθηκε για τη δράση και την κοινωνικό έργο της εταιρείας, για τις εγκαταστάσεις και το προσωπικό της. Ο Γιάννης Μασούτης σημείωσε "είναι ιδιαίτερη τιμή η παρουσία σας σήμερα εδώ". 

Ο Αρχιεπισκοπος δηλωσε ότι θα ήταν παράλειψη να μην επισκεφτεί ένα χωρο που ευεργετεί πολύπλευρα ανθρώπους που έχουν ανάγκη και ευχαρίστησε την οικογένεια για το έργο της. Έδωσε τις ευχές και την ευλογία του στο προσωπικό του κέντρου που σήμερα σημειώνει 6 χρόνια λειτουργίας καθώς εγκαινιάστηκε στις 11/11/2011.


Πρόκειται για σύγχρονες εγκαταστάσεις 63.000 τετραγωνικών όπου απασχολούνται 510 εργαζόμενοι. 


Πρόκειται για μια άψογη αλυσίδα διανομής απο τον παραγωγό μέχρι το ράφι. Σε αυτή τη διαδικασία σημαντικό ρόλο παίζει το logistics center το οποίο υπηρετεί πίστα την αλυσίδα τροφοδοσίας τηρώντας όλες τις εγχώριες και διεθνείς προδιαγραφές.


Τον αρχιεπίσκοπο συνόδευαν υπεύθυνοι της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης της αρχιεπισκοπής "Αποστολή" ενώ το παρών έδωσε ο Δημαρχος Λαγκάδα.



Πηγή:rthess.gr