Περισσότερα από 200 παιδιά φέρεται να κακοποίησε ο 63χρονος παιδεραστής στη Θεσσαλονίκη!

Ξυλοκοπήθηκε από πατέρα αθλητή του και έφυγε στη Θεσσαλονίκη.

Κακοποιούσε τα παιδιά ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η κατάκοιτη γυναίκα του..

Προφυλακίστηκε ο 63χρονος (προπονητής τέννις) παιδεραστής, o οποίος ασελγούσε σε μικρά αγόρια στη Θεσσαλονίκη.

-Οι αστυνομικοί εκτιμούν, με βάση τα στοιχεία που έδωσε ο ίδιος και τις σχετικές καταγγελίες, ότι τα ανήλικα θύματα του ξεπερνούν τα 200!

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δράστης έχει ασελγήσει σε περισσότερα από 200 παιδιά, σε χρονικό διάστημα 20 ετών.

Ο 63χρονος πλησίαζε τα παιδιά και τους πρότεινε σeξουαλική επαφή αντί αμοιβής, ενώ βιντεοσκοπούσε και τις σκληρές πορνογραφικές σκηνές στις οποίες συμμετείχε.

Μάλιστα, ο 63χρονος προπονητής τένις φέρεται να ομολόγησε ότι κακοποιούσε τα παιδιά δίπλα από το δωμάτιο στο οποίο βρισκόταν κατάκοιτη η γυναίκα του.

Ο ίδιος φέρεται να είπε χαρακτηριστικά:

«Η γυναίκα μου κοιμόταν, δεν ξυπνούσε εύκολα. Έφερνα τα παιδιά και πηγαίναμε στο δωμάτιο μου. Κάναμε ησυχία, δεν την ενοχλούσαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο παιδεραστής οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, όπου εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του.

Ασελγούσε σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών τα τελευταία δύο χρόνια

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 63χρονος ασελγούσε επανειλημμένα σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, έναντι χρηματικής αμοιβής. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 17χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι προσέλκυε ανήλικους για λογαριασμό του 63χρονου, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί και σε βάρος του δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας.

Ξυλοκοπήθηκε από πατέρα αθλητή του και έφυγε στη Θεσσαλονίκη

Ο προπονητής κοιμόταν μέχρι και στο ίδιο δωμάτιο με τα παιδιά και σε διπλό κρεβάτι όταν χρειάζονταν να ταξιδέψουν για να μετέχουν σε τουρνουά σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, (όπως αναφέρει το protothema.gr) κάποια στιγμή εκδιώχθηκε ξαφνικά από την ομάδα όταν τον κατήγγειλαν ότι προσπάθησε να έρθει σε σeξουαλική επαφή με έναν αθλητή του, ο οποίος ενημέρωσε για το περιστατικό τους γονείς του.

Λέγεται ότι ο πατέρας αντέδρασε βίαια ξυλοκοπώντας τον προπονητή, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την δουλειά του και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη όπου βρήκε δουλειά σε γνωστό εκδοτικό συγκρότημα.

«Ένας συναθλητής μου εκείνη την εποχή, γνωρίζοντας τις ανώμαλες ορέξεις του προπονητή αναγκάστηκε να κοιμηθεί το βράδυ με την ρακέτα αγκαλιά λέγοντας μας ότι σε περίπτωση που του ριχτεί θα χρησιμοποιήσει την ρακέτα για προστασία» λέει ένας πρώην αθλητής του 63χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα:

κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής και πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, πορνoγραφικές παραστάσεις ανηλίκων με παθόντες ανήλικους από 12 έως 15 ετών με σκοπό την επιδίωξη οικονομικού οφέλους από αυτές, αποπλάνηση παιδιών με παθόντα ανήλικο κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και με ανήλικους που συμπλήρωσαν τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
eglimatikotita