7th Thessaloniki Yoga Festival

7th Thessaloniki Yoga Festival

Shiva Shakti - Η αρμονία των αντιθέσεων

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Το Thessaloniki Yoga Festival αποτελεί μία μη κερδοσκοπική διοργάνωση που στόχο έχει την διάδοση της Γιόγκα στο ευρύ κοινό. 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αυτογνωσίας και Ανάπτυξης της Φιλοσοφίας της Γιόγκα, ο οποίος ξεκίνησε το φεστιβάλ το 2012, διοργανώνει και φέτος, σε συνεργασία με την εταιρία Premium Events and Congress Solutions, το φεστιβάλ Γιόγκα στο Μικρό Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα Μ. Σαλτιέλ.
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε workshops, μαθήματα, ομιλίες, διαλογισμούς, κ.ά.. Κάθε χρόνο διαφορετικοί δάσκαλοι, μουσικοί και ομιλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό καλούνται να λάβουν μέρος, προσφέροντας εθελοντικά την εργασία τους για την πραγματοποίηση του φεστιβάλ.

Στόχος του φεστιβάλ Γιόγκα είναι η ενίσχυση της ενότητας και η ανάπτυξη της συνειδητότητας. Συγκεκριμένα φέτος εστιάζουμε στην κατανόηση των αντίθετων - αλληλοσυμπληρούμενων, όμως - δυνάμεων που έρχονται σε σύγκρουση λόγω της άγνοιας. Μόνο όταν αυτές οι δυνάμεις εξισορροπηθούν και συμπληρώσουν η μία την άλλη θα υπάρξει γέννηση, δημιουργία και ολοκλήρωση.

Προπώληση εισιτηρίων από τις 12 Φεβρουαρίου από την ιστοσελίδα του Μεγάρου και τα ταμεία-εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης:
http://www.tch.gr/

Πρόγραμμα του 7ου Φεστιβάλ Γιόγκα Θεσσαλονίκης:

Διαλογισμός (9.30 - 10.30)
Brahmadev Αλέξης Γεράρδης

Αshtanga Vinyasa Yoga Workshop (11.00 - 12.30)
Ελευθερία Λαγουδάκη / Αθήνα

Mythic Yoga Flow (13.00 - 14.30)
Niko Geo / Αθήνα

Διάλεξη Φιλοσοφίας της Γιόγκα / Νάνσυ Χιτζανίδου (15.00 - 16.30)
Μουσικός Διαλογισμός με τον ήχο του Sitar / Τίνα Μαργαρίτη



Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τον τηλεφωνικό αριθμό του Grand Radio News και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

Tηλ. 690 690 8773

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Grand Radio News :