Το ετήσιο τουρνουά μπάσκετ "3 on 3" επιστρέφει στο δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης

Ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, διοργανώνουν και φέτος το ετήσιο αθλητικό τουρνουά μπάσκετ «3 on 3». 

Η συγκεκριμένη αθλητική δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί στις 05-06 Μαΐου, στον αύλειο χώρο του 1ου ,2ου και 12ου Δημοτικών Σχολείων Αμπελοκήπων. Στο τουρνουά μπορούν να λάβουν μέρος αγόρια και κορίτσια., ηλικίας 10 - 17 ετών. Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από τέσσερα άτομα και μπορεί να είναι ομάδα σχολείου ή σωματείου ή απλά μία παρέα! Οι ομάδες παίζουν και συνεχίζουν να παίζουν, όσο κερδίζουν, με το σύστημα νταμπλ - νοκ άουτ.

Επίσης στα πλαίσια των αγώνων θα πραγματοποιηθούν και διαγωνισμοί τριπόντων και ελευθέρων βολών, με πλούσια δώρα και μετάλλια για τους νικητές, αλλά και διπλώματα για όλους τους συμμετέχοντες, γιατί σημασία έχει η διασκέδαση και όχι η διάκριση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καθημερινά από το πρωί, μέχρι τις 14:00 μμ, στο γραφείο αθλητισμού (τηλ. επικοινωνίας: 2310725775), το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Αμπελοκήπων « Κων/νος Καραμανλής». Εγγραφές μπορούν να γίνουν και την ημέρα του Τουρνουά.

Όσοι αγαπούν το μπάσκετ, την παρέα και τη διασκέδαση, αλλά και όσοι θέλουν να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες από κοντά δεν έχουν παρά να επισκεφτούν το χώρο της εκδήλωσης και να συμβάλλουν στην επιτυχία της διοργάνωσης, απλά με τη συμμετοχή τους!

Δελτία Συμμετοχής:

1. Γραφείο Αθλητισμού (Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κων/νος Καραμανλής» - 28ης Οκτωβρίου 157, τηλ 2310-725775)
2. Ηλεκτρονικά στο site της ΕΟΚ www.basket.gr