Αιχμηρή απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο βουλευτή Δημ. Καμμένο

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος ενέπλεξε το «Δικέφαλο» σε σχόλιό του.

Ο κ.Καμμένος ζήτησε την παραίτηση του βουλευτή, Αριστείδη Φωκά από τον τωρινό του εργοδότη και παρότρυνε τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων να πιάσει δουλειά στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη:

«Ο κ. Φωκάς να παραιτηθεί από τον τωρινό του εργοδότη, τον οποίο καθυβρίζει και να πιάσει δουλειά στον νέο, στον ΠΑΟΚ του κ. Σαββίδη. Να επιστρέψει και το σύνολο της αποζημίωσης που έχει λάβει από τον ακατονόμαστο τωρινό του εργοδότη. Καλή σταδιοδρομία, αλλά ούτε με το νέο του εργοδότη θα δει πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση:

«Προφανώς ο κ. Δημήτρης Καμμένος- βουλευτής Πειραιά για να μην ξεχνιόμαστε- εντάσσεται σε αυτούς που κάνουν τα πάντα ώστε ο ΠΑΟΚ να μην πάρει και τυπικά αυτό που κατέκτησε πανάξια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Αντί να βλέπει φαντάσματα ας προσποιηθεί τον τραυματία ή τελοσπάντων τον τρομοκρατημένο μπας και αποχωρήσει κι αυτός και ησυχάσουμε κι εμείς».

Πηγή:thesspress.gr