Έκθεση μακετών 6ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης στην παραλία

Η Έκθεση μακετών του 6ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης επιστρέφει και φέτος στη Νέα παραλία, εμπλουτισμένη με νέες μακέτες από την προηγούμενη σχολική χρονιά, μακέτες που ξεχώρισαν για την...

ευρηματικότητά τους, την επιμονή στη λεπτομέρεια και τα ευφάνταστα θέματά τους. Παρουσιάζεται στο γυάλινο περίπτερο του Κήπο της Μεσογείου, που είναι στο ύψος της εκκλησίας Κυρίλλου και Μεθοδίου.

Έτσι δίπλα στα Μετέωρα, την πλατεία Αριστοτέλους, τον Πύργο του ΟΤΕ, το Νέο Δημαρχείο και τα Κάστρα, φέτος θα υπάρχουν και η Σαντορίνη, η ΧΑΝΘ, η Βουλή των Ελλήνων, το γεφύρι της Άρτας, η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, ένα αρχοντικό στην Καστοριά, μια παγόδα και πολλά άλλα.

Οι περιπατητές στη Νέα παραλία θα μπορούν να βλέπουν τις μακέτες κάθε ώρα της ημέρας από το Σάββατο 26 Μαΐου έως την Κυριακή 10 Ιουνίου, ενώ ειδικά τα Σαββατοκύριακα από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι θα μπορούν να μπουν μέσα στο Γυάλινο περίπτερο για να δουν από κοντά τις λεπτομέρειες των μακετών και να ξεναγηθούν από τους ίδιους τους μαθητές, που τα έφτιαξαν.

Όλες οι μακέτες έχουν γίνει από τους μαθητές της Α’ και Β’ Γυμνασίου αποκλειστικά στο χώρο του σχολείου και στον ελεύθερό τους χρόνο.

https://www.facebook.com/events/1869187250012541/