Κλειστοί δρόμοι στη Θεσσαλονίκη λόγω αγώνα δρόμου

Διακοπή κυκλοφορίας αυτή την ώρα για την αγωνιστική πορεία που διοργανώνει το Γ΄ Σώμα Στρατού από την οδό Λαγκαδά στο ύψος των συμμαχικών κοιμητηρίων και τερματισμό στη Δημοτική Ενότητα Προχώματος του Δήμου Χαλκηδόνας. Κλειστή και η Π.Ε.Ο Θεσ- Κιλκίς από τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου μέχρι το ύψος του Πενταλόφου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας: 

Στην οδό Λαγκαδά (ρεύμα εισόδου πόλης), από την συμβολή της με την οδό Αγίου Γεωργίου μέχρι την συμβολή της με την οδό Ακριτών, στην οδό Ακριτών (ρεύμα πορείας προς την οδό 28ης Οκτωβρίου) από την συμβολή της με την οδό Λαγκαδά μέχρι την συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου, στην οδό 28ης Οκτωβρίου (ρεύμα πορείας προς την Λεωφ. Δενδροποτάμου) από την συμβολή της με την οδό Ακριτών μέχρι την συμβολή της με την Λεωφ. Δενδροποτάμου, στην Λεωφ. Δενδροποτάμου (ρεύμα πορείας προς την οδό Μπιζανίου) από την συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μπιζανίου, στην οδό Μπιζανίου (ρεύμα πορείας προς την οδό Αγαμέμνονος) από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Δενδροποτάμου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγαμέμνονος, στην οδό Αγαμέμνονος (καθ’ όλο το πλάτος αυτής) από τη συμβολή της με την οδό Μπιζανίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου, στην οδό Μοναστηρίου (ρεύμα εξόδου πόλης) από τη συμβολή της με την οδό Αγαμέμνονος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Π.Ε.Ο. (65) Θεσ/νίκης – Κιλκίς, στην Π.Ε.Ο. (65) Θεσ/νίκης – Κιλκίς (καθ’ όλο το πλάτος αυτής) από τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου μέχρι το ύψος της Δ.Ε. Πενταλόφου, στις ανώνυμες αγροτικές οδούς μεταξύ της Δ.Ε. Πενταλόφου και της Δ.Ε. Βαθυλάκκου, Π.Ε.Ο.(1) Ευζώνων (ρεύμα πορείας προς τη Δ.Ε. Προχώματος) από τη Δ.Ε. Βαθυλάκκου έως τη Δ.Ε. Προχώματος.
Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.
Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου την 14.30΄ ώρα

Πηγή:rthess.gr