Προτάσεις για να φορέσεις σόρτς στη πόλη

Το αγαπημένο κομμάτι των γυναικών, το σορτς, που το έχουμε συνδέσει απόλυτα με το καλοκαίρι παραμένει μεγάλη τάση και την φετινή σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν ήρθε διστακτικά στη μόδα, αλλά κατάφερε να κερδίσει το γυναικείο κοινό παραμένοντας στο προσκήνιο –και στις βιτρίνες των καταστημάτων.

Μόνο που πια δεν είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τις καλοκαιρινές διακοπές, αφού φοριέται και στις βόλτες μέσα στη πόλη. Οι πιο γνωστές fashionistas το έχουν αναδείξει φορώντας το στις βόλτες τους από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι νεαρές κοπέλες επιλέγουν, κυρίως, το κλασσικό jean που συνδυάζεται άψογα με τα t-shirts και τα top. Όμως, για εμάς που έχουμε περάσει την ηλικία των 35 ετών καλό είναι να τα φοράμε με διαφορετικό outlook κι όχι πολύ κοντά ή στενά (ακόμα και αν έχετε ένα καλλίγραμμο κορμί). Γενικά, είναι προτιμότερο να είσαι προσεχτική με τον τρόπο που ντύνεσαι μετά την ηλικία των 35. Φυσικά, μπορείς να φορέσεις όλα εκείνα τα μικροσκοπικά κομμάτια, αλλά προσαρμοσμένα σε ένα διαφορετικό outfit.

Οι προτάσεις μου για να φορέσεις σορτς στη πόλη:

Ψηλόμεσα σορτς – καλύπτουν την κοιλιά, φτάνουν μέχρι το γόνατο με αποτέλεσμα να φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ για κάθε ηλικία.

Φαρδιά σορτς και με ζώνη στη μέση – κάτι σαν ζιπ κιλότ που δεν καταλαβαίνεις αμέσως αν πρόκειται για σορτσάκι ή για μια φαρδιά φούστα.

Σορτς με πιέτες –μια safe επιλογή για την πόλη καθώς δεν εφαρμόζουν πολύ στενά πάνω στο σώμα και κρύβουν τις ατέλειες.

Σορτς με πουκάμισο και σακάκι –ένα πολύ σικάτο outfit που είναι ιδανικό για τις βόλτες στη πόλη. Σε καμία περίπτωση, όμως, μην το φορέσεις σε επαγγελματικό ραντεβού.

Navy σορτς –επίσης, μια τάση που παραμένει διαχρονική και ταιριάζει απόλυτα σε πολλές ηλικίες. Εκτός από τις διακοπές φοριέται εξίσου στην πόλη και προσθέτει θηλυκότητα.
Πηγή Tromaktiko