Συνεχίζεται και του χρόνου η Μουρμούρα στον ALPHA, με μια ηχηρή αποχώρηση

Η σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό θα είναι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για έκτη συνεχή χρονιά.Τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα ήθελαν την κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» να ρίχνει οριστικά αυλαία και να ολοκληρώνει το κύκλο της φέτος το καλοκαίρι. 

Τελικά κάτι τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών που έσπασαν το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού, κάτι τα νούμερα που ακόμα κάνει η σειρά, έκαναν του ιθύνοντες του καναλιού να το ξανασκεφτούν και να δώσουν τελικά το πράσινο φως στη δημοφιλή σειρά.

Η χαρούμενη είδηση για τους φανατικούς της σειράς συνοδεύεται με ένα νέο που θα τους στεναχωρήσει καθώς απ' ότι φαίνεται από τη νέα σεζόν θα υπάρξει μια ηχηρή αποχώρηση. Στη διάρκεια των χρόνων προβολής της Μουρμούρας, τα ζευγάρια Μηνά-Βούλας (Αντώνη Αντωνίου – Ελένης Κοκκίδου), Ηλία-Μαρίνας (Βλαδίμηρου Κυριακή – Δάφνης Λαμπρόγιαννη) παρέμεναν σταθερά και κάθε σεζόν άλλαζαν τα άλλα δύο ζευγάρια. Κάτι που φαίνεται ότι δεν θα συμβεί και την επόμενη σεζόν καθώς η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποφάσισε να αποχωρήσει για προσωπικούς της λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός θέλει να ξεκουραστεί και να κάνει άλλα πράγματα.Το κανάλι εξετάζει δύο σενάρια είτε να βρει άλλη ηθοποιό για να ενσαρκώσει τη Μαρίνα, είτε το ζευγάρι να χωρίσει και να δούμε τον Ηλία να συνεχίζει τη ζωή του μόνος του. Το δεύτερο σενάριο είναι και το επικρατέστερο, καθώς δύσκολα αντικαθίσταται ένας ηθοποιός που έχει ταυτιστεί με τον ρόλο.Η παραγωγή της σειράς έχει ήδη σκεφτεί τις ηθοποιπούς που θα μπορούσαν να σταθούν στο πλευρό του Ηλία (Βλαδίμηρου Κυριακίδη) τη νέα σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές είναι οι Ελένη Ράντου, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Καβογιάννη, Κατερίνα Λέχου και Λήδα Ματσάγγου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη δέχτηκε πρόταση και ήταν θετική, αλλά ζήτησε χρόνο για να το σκεφτεί, ενώ οι δύο τελευταίες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και τον ΑΝΤ1 Κύπρου, αντίστοιχα, προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν σε νέες σειρές που βρίσκονται στα σκαριά.
Πηγή Tromaktiko