Κοντά στην ΑΕΚ ο Πόνσε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ συμφώνησε με τη Ρόμα για το συμβόλαιο του Έκι Πόνσε και πλέον, το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση του δανεισμού του Αργεντινού επιθετικού, είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες για το ύψος της ρήτρας αγοράς του.

Η «Ένωση» επιδιώκει να αποκτήσει τον 21χρονο ποδοσφαιριστή ως δανεικό για ένα χρόνο, αλλά με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Οι τελευταίες πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι στις συζητήσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες, η ιταλική ομάδα είναι απόλυτα θετική στο να προχωρήσει η μεταγραφή.

Μάλιστα, έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία όσον αφορά το συμβόλαιο του Πόνσε! Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ θα κάνει ό,τι και η Λιλ πέρυσι, δηλαδή θα πληρώσει τα μισά από τα 1,2 εκατ. ευρώ της αμοιβής του παίκτη.

Το μοναδικό ζήτημα που υπάρχει για να τελειώσει η μεταγραφή, σχετίζεται με το ύψος της ρήτρας αγοράς που θα οριστεί, αφού οι Ιταλοί ξεκίνησαν από τα 7 εκατ. ευρώ και επιμένουν σε αυτό το ποσό, ενώ από την πλευρά τους οι «κιτρινόμαυροι» επιδιώκουν αυτή να πέσει τουλάχιστον στα 5 εκατομμύρια.

Πάντως, οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Πόνσε έχει περάσει σε πρώτο πλάνο, καθώς έχει εγκριθεί και από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ εξακολουθούν να εξετάζουν και να δουλεύουν κι άλλες λύσεις για την επίθεση για παν ενδεχόμενο.


Πηγή:filathlos.gr

Σχόλια