Στο Σέιχ-Σού με Πανσέληνο!

Tracers μας το ζητήσατε και εμείς το κάναμε!!

Ελάτε με την οικογένειά σας , με τους φίλους σας, ή ακόμη με όποιον αγαπάτε για να γίνουμε μια ωραία παρέα που θα απολαύσουμε την καλοκαιρινή πανσέληνο και να γεμίσουμε τις ψυχικές μας μπαταρίες με καινούργια πνοή ,που δεν κοστίζει τίποτα.
Η απόδραση της διπλανής μας πόρτας ,θέλει θάρρος, απόφαση και καλή παρέα!

Το ραντεβού μας είναι στης 7.45 πμ.στον κόμβο Συκεών του Περιφερειακού και συγκεκριμένα στη στροφή προς Φιλίππειο -πίσω από το γήπεδο του Αγ.Παύλου (βολεύει και το λεωφορείο 23, Ν.Σ. Σταθμός – Συκιές, στάση Επταπυργίου)
Επίσης για όσους έρθουν από δυτικά βολεύει και το 18 κατεβαίνοντας είτε στο τέρμα του είτε μια στάση πριν... Απλά αν το επιλέξει κάποιος ας κοιτάξει τα δρομολόγια στην σελίδα του Οασθ γιατί έχει ανά μισή ώρα περίπου...

Θα φτάσουμε στο ποιο ψηλό σημείο του Σεέχ Σού και
από εκεί θα απολαύσουμε την μοναδική Πανσέληνο!
Αφού βγάλουμε τις απαραίτητες φωτογραφίες μας θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής από άλλη διαδρομή με τερματισμό το σημείο εκκίνησης.
Ώρες πεζοπορίας.. 3.30 ..χαλαρά με στάσεις για φωτογραφίες

Η διαδρομή μας ειναι βατή για όλους και ειναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σε όλη την διαδρομή θα υπάρχουν στελέχη του Trace που θα καθοδηγούν τους συμμετέχοντες

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ?
Το χαμόγελο την καλή διάθεση ,και έναν καλό λόγο για τον διπλανό μας είναι τα απαραίτητα εφόδια που όλοι μας πρέπει να έχουμε. Τώρα αν και θα έχει πανσέληνο, ένας φακός πάντοτε χρειάζεται να υπάρχει μέσα στο μικρό μας σακίδιο ,που μπορούμε να κουβαλούμε στην πλάτη μας έχοντας μέσα του νερό, καφεδάκι, μπυρίτσα, κάποιο σαντουιτσάκι, ή ότι εσείς νομίζεται πως θα χρειαστείτε σε μια τέτοια βόλτα. Ελάτε όλοι σας, μην το σκέφτεστε! Α ! Να μην ξεχάσετε να φωνάξετε και τους γείτονες σας, είναι η καλύτερη ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα!
Βάλτε αθλητικά παπούτσια ,μπατόν για όσους θέλουν,πάρτε νεράκι και κάποιο σνακ..και ελάτε!


Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να υπακούν στις οδηγίες του αρχηγού-συνοδού καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Κάθε συμμετέχων φέρει την αποκλειστική και πλήρη ευθύνη για τη συμμετοχή του στην εκδρομή.

Για περισσότερες πληροφορίες
τηλ. 6949 650 300
emai: info@traceyoureco.gr
http://www.traceyoureco.gr/

Σχόλια