Μια καλή κλήρωση προσδοκούν Ατρόμητος και Αστέρας

Συνολικά 121 ομάδες θα μπουν στα... γυάλινα μπολ της UEFA την Τετάρτη το μεσημέρι στη Νιόν της Ελβετίας, όπου θα γίνει η κλήρωση για τον πρώτο και τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Φυσικά υπάρχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον μιας και ο Ατρόμητος μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης θα μάθουν το ζευγάρι από το οποίο θα προέλθει ο αντίπαλός τους για τα παιχνίδια που θα γίνουν στις 26 Ιουλίου και στις 2 Αυγούστου.

Ο 4ος του περσινού πρωταθλήματος Ατρόμητος και ο 5ος Αστέρας είναι οι ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου για να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και φυσικά σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτό θα κριθεί από την κλήρωση της Τετάρτης. Μία κλήρωση όπου αμφότεροι στα γκρουπ που θα χωριστούν μετά την κλήρωση του πρώτου προκριματικού θα είναι στους ισχυρούς.

Μάλιστα ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι στους ισχυρούς και για τον 3ο προκριματικό γύρο εάν φυσικά προκριθεί, ενώ οριακά δεν θα είναι σε αυτούς ο Ατρόμητος (πάντα κι αυτός με την προϋπόθεση ότι θα φέρει μια πρόκριση στο ελληνικό ποδόσφαιρο).

Φυσικά η οποιαδήποτε επιπλέον πρόκριση-υπέρβαση θα είναι ευπρόσδεκτη μιας και το ελληνικό ποδόσφαιρο ειδικά φέτος έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς από κάθε άλλη χρονιά.

Πηγή:filathlos.gr

Σχόλια