Αμαρυλλίς: Λουλουδοπόλεμος σε live της στη Χαλκιδική μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο!

Η Αμαρυλλίς βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καλλιτεχνικής της πορείας και αυτό φαίνεται! Η αγαπημένη ερμηνεύτρια τραγούδησε μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο στο opening του...

«Markiz Experience» στη Χαλκιδική και αυτό που έγινε δεν περιγράφεται με λόγια.

Η ενέργεια της, οι ερμηνείες της και η σκηνική της παρουσία καθήλωσαν κυριολεκτικά το κοινό το οποίο της το ανταπέδωσε με τον καλύτερο τρόπο!

Ένα sold out μαγαζί με τα λουλούδια να πέφτουν «βροχή» και την Αμαρυλλίδα στα καλύτερά της, να ξεσηκώνει όλους τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου. 

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος της αναγκάστηκε να βγάλει τα παπούτσια της και τραγουδήσει ξυπόλυτη καθώς ήταν αδύνατον να σταθεί πάνω στα ψηλά της τακούνια αφού τα λουλούδια είχαν σχηματίσει κυριολεκτικά ένα βουνό!

Η Αμαρυλλίς ενώ βλέπει το καινούργιο της τραγούδι, «Ενδεχόμενο» να κερδίζει συνεχώς την αγάπη του κόσμου και να παίζει δυνατά στα ραδιόφωνα, βρίσκεται ήδη στο στούντιο και ηχογραφεί το καλοκαιρινό της τραγούδι ενώ ετοιμάζει βαλίτσες για την καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις για τον επόμενο χειμώνα, αφού όπως δείχνουν τα πράγματα έρχονται πολύ ωραία τραγούδια και δυνατές συνεργασίες.
grxpress