Αυτή είναι η καλύτερη My χωριάτικη σαλάτα του Καλοκαιριού...

Η χωριάτικη σαλάτα είναι ο βασιλιάς του καλοκαιριού. Ίσως, αποτελεί και την γευστικότερη σαλάτα παγκοσμίως και λόγω των υλικών αλλά και ότι συνοψίζει όλα τα αγαθά της μεσογειακής διατροφής...

Αγοράζεις τις καλύτερες ντομάτες και αυτή την εποχή επιλέγεις τα πιο γλυκά ντοματίνια υδροπονίας, τα Today’s Tomatoes, που έχουν γεύση μοναδική.

Αγγουράκια Κνωσού, δροσερά, crunchy που ψιλοκόβονται μαζί με την φλούδα για καλύτερη γεύση.

Λευκά και κόκκινα κρεμμύδια, που δεν καίνε αλλά δίνουν μοναδική σπιρτάδα σε αυτό το απλό, αλλά μεγαλειώδες πιάτο.

Πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες και βέβαια το μοναδικό κρίταμο σε άλμη που φέρνει όλη την γεύση της θάλασσας στο πιάτο μας.

Στεφανώνουμε την σαλάτα μας με καταπληκτικό γιδίνο τυρί ή φέτα Ήπειρος (που κυκλοφορεί και με 40%  λιγότερο αλάτι) και μετά πασπαλίζουμε με μηλόξυδο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ένα μοναδικό προϊόν: ανθός ρίγανης από την Μάνη που κυκλοφορεί μόνο από τις  Εξαιρετικές Γεύσεις. Στο τέλος, λαμπερό ελαιόλαδο κρύας σύνθλιψης και το καλοκαίρι στο πιάτο σου είναι έτοιμο.

Όλα αυτά τα μοναδικά προϊόντα, για αυτή την εξαιρετικής ποιότητας My χωριάτικη σαλάτα υπάρχουν μόνο στα My Market. Εκεί που η ποιότητα και η ελληνικότητα δίνουν τον τόνο στην καλή διατροφή. Εκεί που τα φρέσκα προϊόντα είναι πηγή έμπνευσης.  Καλή σας όρεξη!
Tromaktiko