Οργή Σαββίδη ότι υποκίνησε αντιδράσεις στα Σκόπια

Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιεύματος της ιστοσελίδας BuzzFeed, το οποίο εμπλέκει τον επιχειρηματία στις καταγγελίες του Ζάεφ περί χρηματισμού πολιτών για να προκαλέσουν αντιδράσεις ενόψει του δημοψηφίσματος για τη συμφωνία των Πρεσπών, προχώρησε ο όμιλος Σαββίδη.

«Καθιστούμε σαφές σε όλους τους τόνους πως ο επιχειρηματίας κ. Ιβάν Σαββίδης ουδεμία σχέση ή εμπλοκή έχει με τα όσα αναφέρονται στο απολύτως ψευδές και άκρως συκοφαντικό δημοσίευμα. Για το λόγο αυτό, τις αμέσως επόμενες ώρες και αξιοποιώντας όλα τα ένδικα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, θα προβούμε στην κατάθεση μήνυσης και αγωγής εναντίον του μέσου, καθώς και των συντακτών του ανυπόστατου αυτού δημοσιεύματος», ήταν η οργισμένη ανακοίνωση - διάψευση του ομίλου Σαββίδη για το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, είχε κάνει λόγο για φιλορώσους Έλληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι πλήρωσαν πολίτες της ΠΓΔΜ από 13.000 δολάρια έως 21.000 δολάρια για να «διαπράξουν βίαιες ενέργειες» ενόψει του δημοψηφίσματος για την ονομασία της χώρας. Δεν κατονόμασε λόγω έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή:rthess.gr

Σχόλια