«Πειραγμένα» ποτά; Όχι πια!

Θέλετε να πιείτε το ποτό σας με ασφάλεια αλλά φοβάστε ότι μπορεί να είναι… νοθευμένο; Σύντομα θα υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος που θα μας βγάζει από τέτοια διλήμματα.

Αρκεί μαζί με τα διάφορα gadgets που κουβαλάτε, να έχετε πάντα μαζί σας και το Pd.Id, μια συσκευή που μοιάζει με usb στικάκι και αναλαμβάνει να σας απαλλάξει από οποιαδήποτε ανασφάλεια τέτοιου τύπου.

Η κατασκευή και λειτουργία του Pd.Id είναι απλή. Διαθέτει έναν αισθητήρα που ανιχνεύει τις επικίνδυνες ουσίες, ένα κόκκινο και ένα πράσινο λαμπάκι.

Βυθίζοντας το στο ποτό, ο αισθητήρας πραγματοποιεί ταχύτατο χημικό έλεγχο και εντοπίζει άμεσα τις ουσίες. Παράλληλα συνδέεται με το κινητό και ενημερώνεται συνεχώς.

Σε περίπτωση που ανιχνευτεί στο ποτό σας οτιδήποτε επίφοβο, ανάβει το κόκκινο λαμπάκι και βλέπετε στην οθόνη του κινητού την ύποπτη ουσία που εντοπίστηκε.

Σε αντίθετη περίπτωση, το πράσινο λαμπάκι σας ειδοποιεί ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η συσκευή ανίχνευσης ύποπτων ουσιών κατασκευάστηκε από αρμόδια υπηρεσία για την καταπολέμηση επικίνδυνων ουσιών στην Αμερική (DEA) και για τη μαζική παραγωγή της αναμένονται χρηματοδοτήσεις από διάφορους φορείς. Όταν συγκεντρωθεί το ποσό των 100.000 δολαρίων οι υπεύθυνοι κατασκευής, με επικεφαλής τον David Wilson, έχουν σκοπό να διαθέσουν τη συσκευή στην αγορά, κοστολογώντας την περίπου 70 δολάρια ανά τεμάχιο.

Επιπλέον, επεσήμαναν ότι αν καταφέρουν να συγκεντρώσουν μεγαλύτερο ποσό, θα προσθέσουν στη συσκευή και μια ακόμα παροχή, αυτή τη φορά για την ασφάλεια της γραμμής μας, καθώς μέσω της συσκευής θα καταμετρώνται και οι θερμίδες του ποτού που θα καταναλώνουμε!
anatakti

Σχόλια