Αποκαλυπτικό: Αυτό θα είναι το πάνελ της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου»!

To πράσινο φως έχει πάρει για δεύτερη σεζόν η πρωινή εκπομπή του STAR με τίτλο "Στη φωλιά των κου κου" με παρουσιαστές την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Για να δούμε τι γίνεται, όμως, όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής.

Αρχικά, έδωσαν τα χέρια και παραμένει, όπως πρώτοι γράψαμε, το βαρύ πυροβολικό στα θέματα της lifestyle επικαιρότητας Στέφανος Κωναταντινίδης, που στο STAR και στην «κουκου παρέα» ξαναβρήκε την τηλεοπτική του «προσωπικότητα» που ήταν η αιτία να γίνει μεταγραφή πριν 1 χρόνο από το Έψιλον στο πρωινό του ΑΝΤ1, αλλά εκεί σίγουρα δεν ήταν αυτό που ξέρουμε, ωστόσο ευτυχώς ξαναείδαμε φέτος στο STAR. Άμεσος, με άποψη και χιουμοριστικά υπονοούμενα, έδινε πέρσι και θα δίνει και του χρόνου τη δική του μοναδική πινελιά  και τα πολλά αποκλειστικά του με αυτό το ξεχωριστό ηχόχρωμα στη φωνή του που υπογράφει το τηλεοπτικό του σχόλιο που συχνά γίνεται αναπαραγωγή.

Η Μαριλού Ρεπαπή των fm, πιο άνετη και χαλαρή στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, έχει τελικά άποψη και αυτή θα καλεστεί να δώσει και φέτος στο πάνελ του Κουκου.

Ο Γιώργος Κρικοριάν, ο «νέος» της παρέας, πήρε το πράσινο φως και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν δίπλα στους «παλιούς» που τον καλοδέχθηκαν από τον περασμένο Ιανουάριο που τελείωσε το "Nomads" στο οποίο ήταν συντάκτης.

Η Χρύσα Κατσαρίνη είναι βέβαιο ότι αποχαιρέτησε την πρωινή παρέα και θα αφοσιωθεί στο stand up comedy που σίγουρα της πάει πιο πολύ από την πρωινή τηλεοπτική ζώνη, στην οποία ποτέ δε βρήκε τα πατήματα της για να βγάλει αυθόρμητα το χιούμορ της που εκφράζει στις παραστάσεις της.

Τη θέση της Κατσαρίνη το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρει γυναίκα και δεν θα είναι δημοσιογράφος.

Αυτό το πρόσωπο ψάχνουν στο Star, που θα δώσει την «κουκου» πινελιά στην ομάδα που φέτος κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση του κοινού και μάλιστα να είναι πρώτη σε νούμερα τηλεθέασης αρκετές φορές σε τέταρτα απέναντι σε παραδοσιακές δυνάμεις όπως «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και το «Happy Day” του Alpha.

Στο τιμόνι της αρχισυνταξίας παραμένει ο Γιώργος Εφραιμίδης που κατά γενική ομολογία συγκέντρωσε μόνο θετικά σχόλια από τη διεύθυνση προγράμματος αλλά και τη συντακτική ομάδα για τον τρόπο που διαχειρίστηκε καταστάσεις, αλλά και για την ξεχωριστή έμπνευση του στα καθημερινά θέματα της σκαλέτας της εκπομπής.

Ο Εφραιμίδης πέρσι τελευταία στιγμή πήρε τη σκυτάλη της αρχισυνταξίας από την Κατερίνα Μπούσιου, η οποία παρέμεινε ως δημοσιογράφος στην ομάδα, αλλά φέτος της ανακοινώθηκε ότι δε θα συνεχίσει.

http://www.tvnea.com

Σχόλια