Aνατροπή! Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει πρόταση στη Χριστίνα Λαμπίρη - Για ποια νέα εκπομπή τη θέλει ο σταθμός

Με τις βαλίτσες έτοιμες περιμένοντας να αναχωρήσουν για Μαδαγασκάρη είναι οι διαγωνιζόμενοι στον καινούργιο κύκλο του Nomads. Άλλωστε , αυτοί που έχουν πάρει το εισιτήριο για την αφρικανική νήσο έχουν κλείσει εδώ και καιρό και σε λίγες ημέρες αναχωρούν. Τα όσα συμβαίνουν εκεί θα τα παρακολουθούν οι τηλεθεατές από τα μέσα Οκτωβρίου που το Nomads θα επιστρέψει στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Εκτός όμως από το επεισόδιο από τη Μαδαγασκάρη τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να κάνουν κι άλλη ανατροπή δίνοντας περισσότερο χώρο και χρόνο στο πρόγραμμά τους. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στήνουν μία εκπομπή με πρωτογενές υλικό από το ριάλιτι περιπέτειας και πολλά που θα συμβαίνουν σε αυτό. Το αξιοσημείωτο ,δε, είναι ότι θέλουν η εκπομπή αυτή να είναι –ευτυχώς- εντελώς διαφορετική από αυτή που έβγαζαν στον πρώτο κύκλο, η οποία ξεκίνησε… ιντερνετικά και στο τέλος κατέληξε στη συχνότητα του ΑΝΤ1 χωρίς –δικαιολογημένα!- να την παρακολουθεί κανείς
. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η καινούργια αυτή εκπομπή για το Nomads θα βγαίνει από το «αδελφό» κανάλι του ΑΝΤ1, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, θέλοντας έτσι να ενισχύσουν το ψυχαγωγικό κανάλι του Ομίλου. Βέβαια κάτι μου λέει πως αν το «πείραμα» πετύχει και η εκπομπή κάνει τηλεθέαση τότε θα «μετακομίσει» εν μία νυκτί και στον ΑΝΤ1, που έχει… κενό στην απογευματινή ζώνη του.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι στον Όμιλο του Αμαρουσίου αναζητούν πολύ προσεκτικά και το πρόσωπο που θα πάρει το «τιμόνι» αυτής της εκπομπής και μάλιστα υπάρχουν ορισμένα ονόματα έκπληξη στη λίστα που έχει προκύψει από τις συσκέψεις τους. Αν και η λίστα αυτή είναι πολύ… short φαίνεται πως το όνομα που βρίσκει τους περισσότερους σύμφωνους για το ύφος που θέλουν να δώσουν στην εκπομπή είναι η Χριστίνα Λαμπίρη, θεωρώντας πως θα μπορέσει με την εμπειρία και τις ικανότητές της να προσεγγίσει τα θέματα του ριάλιτι περιπέτειας και τους καλεσμένους με τον τρόπο που πρέπει.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επαφή, ούτε με τη δημοσιογράφο αλλά ούτε και με τα άλλα πέντε πρόσωπα που υπάρχουν στη short list τους. Αυτές θα γίνουν την επόμενη βδομάδα, αφού η εκπομπή για το Nomads θα ξεκινήσει να μεταδίδεται από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV την επόμενη μέρα που το ριάλιτι περιπέτειας θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 ελπίζοντας να κερδίσει τους τηλεθεατές!

Πηγή: Newsit- Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com

Σχόλια