Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Έπειτα από ένα υπέροχο καλοκαίρι, αφού έκαναν τις πρώτες τους διακοπές ως ζευγάρι, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού επέστρεψαν στην πραγματικότητα.

Το ζευγάρι ξεκινάει το εντατικά γυρίσματα, ξεχωριστά βέβαια, κάτι που στάθηκε η αφορμή για να αποφασίσουν να ζήσουν μαζί. σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο "Secret" της εφημερίδας "Παραπολιτικά".

Οι ώρες που θα βλέπονται από δω και στο εξής θα είναι ελάχιστες.

Η πανέμορφη Κατερίνα πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha "Tατουάζ", που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά και θα μοιράζει τη ζωή της σε Αθήνα, Καλαμπάκα και Κύπρο.

Eπίσης έχει το θέατρο, αφού θα υποδυθεί τον ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη στην ταινία "Χτυποκάρδια στο θρανίο", όπου πρώτη πρωταγωνιστεί η Αλίκη Βουγιουκλάκη και έτσι αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για την ηθοποιό.

Από την άλλη ο σύντροφός της ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα της σειράς "Έλα στη θέση μου"¨, επίσης τον Alpha, ενώ ετοιμάζει και τα θεατρικά του σχέδια.

Ως αποτέλεσμα, ο προσωπικός χρόνος να είναι ελάχιστος και αποφάσισαν να μη γυρίζει ο καθένας στο σπίτι του, αλλά και οι δύο σε ένα: σε αυτό της Κατερίνας προς το παρόν.

http://www.tvnea.com

Σχόλια