Galaxy S10 θα διαθέτει πέντε διαφορετικές κάμερες!

Όσο πιο κοντά φτάνουμε στην αναμενόμενη κυκλοφορία του Samsung Galaxy S10 το 2019, τόσο περισσότερες είναι οι διαρροές σχετικά με τα χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά, η κορυφαία διαμόρφωση μπορεί να διαθέτει πέντε διαφορετικές κάμερες. Αναμένουμε τρία διαφορετικά νέα μοντέλα της Samsung, με την πιο ακριβή συσκευή να φέρνει μια μεγάλη αναβάθμιση στην κάμερα.

Η Samsung φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα της Apple κυκλοφορώντας τρία τηλέφωνα ως μέρος της σειράς Galaxy S10, ένα από τα οποία θα διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή. Δύο από τα smartphones έρχονται με ένα σύστημα διπλής κάμερας στο πίσω μέρος, όπως ακριβώς και η υπάρχουσα γενιά, αλλά το κορυφαίο Samsung Galaxy S10 + θα αναβαθμιστεί με μια εγκατάσταση τριπλής κάμερας. Ταυτόχρονα, αναμένεται να διαθέτει μια διαμόρφωση διπλής κάμερας και στο μπροστινό μέρος. Επομένως, μιλάμε ένα τηλέφωνο με πέντε διαφορετικές κάμερες, αν και ο σκοπός του τρίτου φακού στο πίσω μέρος δεν είναι ακόμη γνωστός.

Ωστόσο, η Samsung θα συνεχίσει να επενδύει αρκετά στο τμήμα φωτογραφικών μηχανών, ειδικά όταν με την επόμενη ναυαρχίδα της γενιάς S γιορτάζεται η 10τη επέτειος της. Μια ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί είναι εάν το S10 θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη ή όχι. Οι προηγούμενες αναφορές το θεωρούν πολύ πιθανό να συμβεί, καθώς η Samsung δεν έχει απολύτως καμία πρόθεση να εγκαταλείψει τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά πιο πρόσφατα, εικάζεται ότι ο αισθητήρας θα παραμείνει στην πλάτη ακριβώς όπως στην τρέχουσα γενιά. Εάν η Samsung μεταφέρει πράγματι μια διαμόρφωση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος, υπάρχει πιθανότητα ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων να ενσωματωθεί στην οθόνη. Βέβαια, η λειτουργία αυτή πιθανώς να διατίθεται αποκλειστικά στη διαμόρφωση της κορυφαίας κατηγορίας.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr

Σχόλια