Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το σοκ από τη σύλληψη του πατέρα της και οι ψυχρές σχέσεις με την αδερφή της

Η κόρη του γνωστού ποινικολόγου μιλάει ανοιχτά για όσα βίωσε με τη σύλληψη του πατέρα της και αποκαλύπτει τις οικογενειακές ισορροπίες που άλλαξαν μετά το θάνατο της μητέρας της.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δίνει την πρώτη της συνέντευξη μετά τη σύλληψη του πατέρα της Αλέξανδρου Λυκουρέζου και περιγράφει πώς βίωσαν σαν οικογένεια τις δύσκολες αυτές στιγμές. Όπως αποκαλύπτει σοκαρίστηκε με το γεγονός και δεν ήθελε να το πιστέψει. «Ήταν μια τεράστια αδικία. Δεν σεβάστηκαν ούτε την ηλικία του, ούτε την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια και τον συνέλαβαν στο δρόμο λες και ήταν ο μεγαλύτερος κακοποιός. Πρόκειται για μια σύλληψη που κρύβει πολιτικά παιχνίδια», λέει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και στην Ελεονώρα Μελέτη. Η κόρη του γνωστού ποινικολόγου περιγράφει τις δύσκολες ώρες και τη στήριξη που προσέφερε στον πατέρα της μαζί με τη σύντροφό του Νατάσα Καλογρίδη.

Η Μαρία Ελένη καταδικάζει τα όσα έγιναν και δηλώνει πως ο πατέρας της είναι αθώος. Συγκινείται όταν αναφέρεται στη μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη, και περιγράφει λεπτό προς λεπτό, τη στιγμή που έμαθε από τον πατέρα της πως η μεγάλη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή. Γιατί ο θάνατος αυτός έφερε τα πάνω κάτω στην οικογένεια;

Επίσης, η Μαρία Ελένη θυμάται τα παιδικά της χρόνια και συνειδητοποιεί, μέσα από τις αφηγήσεις της, πως η οικογένειά της δεν ήταν όπως όλες οι άλλες, γεγονός που την κάνει υπερήφανη. Ακόμα, εξηγεί για ποιο λόγο υποστηρίζει τη σχέση του πατέρα της με τη Νατάσα Καλογρίδη, ενώ αποκαλύπτει πως οι σχέσεις της με την αδελφή της Μάρθα δεν είναι καλές!
anatakti

Σχόλια