Δήσιος...διαχρονικά δίπλα σας!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Δήσιος Μπαταρίες είναι online από το 2007 και εξειδικεύεται στις μπαταρίες κάθε είδους και για κάθε χρήση, οικιακή ή επαγγελματική.

Περισσότεροι από 3000 κωδικοί μπαταρίας βρίσκονται εδώ για να καλύψουν κάθε ανάγκη σας: για τα μικρά και μεγάλα gadget σας, τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές σας, το laptop, το smartphone, το tablet, την ψηφιακή σας κάμερα κ.ά.

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τους κορυφαίους κατασκευαστές μπαταρίας, που διαθέτουν πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παγκοσμίως. 

Παράλληλα, τηρούμε αυστηρά όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και ελέγχους ποιότητας στα προϊόντα δικής μας κατασκευής. Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας για διάστημα από 1 έως 5 έτη.

Στο batteries.gr έχουμε τη λύση για κάθε ενεργειακή ανάγκη σας και φροντίζουμε να σας τη παρέχουμε άμεσα (παράδοση σε 23-48 ώρες), σε υψηλή ποιότηταανταγωνιστικές τιμές και με ασφάλεια στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές.
Είμαστε δίπλα σας σε όλα τα στάδια της αγοράς: μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (ή email) σας προσφέρουμε καθοδήγηση και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το προϊόν που σας ενδιαφέρει, ενώ παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και aftersalesservice σε όλους τους πελάτες μας, ιδιώτες και εταιρείες.

Δεν μένουμε στάσιμοι: το batteries.gr ανανεώνεται συνεχώς, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, με νέα προϊόντα και νέες κατηγορίες, ώστε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες σας!

Χρειάζεσαι μπαταρία; Θα τη βρεις στο batteries.gr!
Στο e-shop μας θα βρείτε πάνω από 3.000 κωδικούς μπαταριών που καλύπτουν όλες τις ενεργειακές ανάγκες σας: από το μικρότερο οικιακό gadget μέχρι το πιο προηγμένο επαγγελματικό μηχάνημα.
Όμως δεν επαναπαυόμαστε ποτέ!

Ακολουθώντας τις τεχνολογικέςεξελίξεις και τις ενεργειακέςανάγκες που δημιουργούν, ανανεώνουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας.

Οι ανταγωνιστικές τιμές μας σε συνάρτηση με την ποιότητα των προϊόντων, το μεγάλο stock στις αποθήκες μας που καλύπτει ακόμα και μεγάλες ad hoc ζητήσεις προϊόντων είναι τα επιπλέον συγκριτικά πλεονεκτήματα μας.
Δεν είναι τυχαίο που προμηθεύουμε με μπαταρίες σχεδόν όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις της Ελλάδας και καλύπτουμε τις ενεργειακές ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων, των δημόσιων υπηρεσιών και των σωμάτων ασφαλείας της χώρας.


Εξυπηρέτηση

Στο batteries.gr είμαστε… «μπαταριάδες»απόκούνια, άρα γνωρίζουμε την αγορά μπαταρίας καλύτερα από τον καθένα!
Η γνώση είναι ο ένας βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας μας, ο άλλος είναι η άψογηεξυπηρέτηση των πελατών μας.
Τι σημαίνει για εμάς καλή εξυπηρέτηση;
·         Τηλεφωνική εξυπηρέτηση από εξειδικευμένα στελέχη μας που απαντούν στις ερωτήσεις σας και σας καθοδηγούν για τη συμπλήρωση της παραγγελίας.
Όποια και αν είναι η ενεργειακή σας ανάγκη είμαστε εδώ για να απαντήσουμε στις απορίες σας, να βρούμε το κατάλληλο για εσάς προϊόν, να εξασφαλίσουμε ότι θα λειτουργεί σωστά.
·         Άμεσηπαράδοση των παραγγελιών
  • Πολλοί εναλλακτικοίτρόποι πληρωμής και παραλαβής.
·         Πλήρες after-salesservice και τεχνική υποστήριξη - γιατί η σωστή εξυπηρέτηση συνεχίζεται και μετά την πώληση!

 

 

 

Ποιότητα Υλικών

Στο batteries.gr έχουμε μια βασική εμμονή: την εμμονή στην ποιότητα των προϊόντων μας, είτε πρόκειται για προϊόντα που εισάγουμε από άλλους κατασκευαστές, είτε για τα προϊόντα που κατασκευάζουμε εμείς στο τμήμα service. Επιτυγχάνουμε την επιθυμητή ποιότητα πραγματοποιώντας τακτικούς ποιοτικούς ελέγχους και τηρώντας πιστά όλες τις διεθνείςπροδιαγραφές και τους κανόνες που ορίζει η νομοθεσία.
Παράλληλα, συνεργαζόμαστε αυστηρά μόνο με τους καλύτερους κατασκευαστές μπαταριών, που διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από τους κορυφαίους οργανισμούς παγκοσμίως.
Οι πιστοποιήσεις αυτές συνοδεύουν όλα τα προϊόντα μας τα οποία διατίθενται με τις απαραίτητες εγγυήσεις καλής λειτουργίας.

Εγγύηση

Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγυήσεις καλής λειτουργίας διάρκειας 1 έως 5 έτη. Επιπλέον, στο πλαίσιο του aftersalesservice, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη υψηλούεπιπέδου, είτε τηλεφωνικά, είτε κατ’ιδίαν, τόσο στις εταιρείες όσο και στους ιδιώτες πελάτες μας.Το batteries.gr και η εταιρεία Δήσιος είναι αποκλειστικόςαντιπρόσωπος και ο μόνος εξουσιοδοτημένος επισκευαστής για την πλειοψηφία των προϊόντων που διαθέτουμε.Η Δήσιος Μπαταρίες κάνει το online βήμα της το 2007 συνεχίζοντας έτσι την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας από το 1979 που έκανε δυνατή είσοδο στο χώρο της ενέργειας.

Το batteries.gr εξειδικεύεται στις μπαταρίες κάθε είδους και για κάθε χρήση, οικιακή ή επαγγελματική. Περισσότεροι από 3000 κωδικοί μπαταρίας, φορτιστές και φακοί βρίσκονται εδώ για να καλύψουν κάθε ανάγκη σας: για τα μικρά και μεγάλα gadget σας, τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές σας, το laptop, το smartphone, το tablet, την ψηφιακή σας κάμερα, τα hobbies και την εργασία σας.Η ένα εποχή του batteries 10 χρόνια μετά το πρώτο ηλεκτρονικό βήμα αρχίζει τώρα...Το πλήρως ανανεωμένο site προσφέρει ακόμα περισσότερα προϊόντα, υπηρεσίες και εφαρμογές ενώ παράλληλα διατηρεί την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης προς τους πελάτες μας 
Σας καλωσορίζουμε στη Νέα εποχή του batteries.gr και σας υποσχόμαστε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή!
Ειδικές Κατασκευές
Ως κυρίαρχοι στον χώρο της μπαταρίας, δεν αρκούμαστε μόνο στη διάθεση τυποποιημένων προϊόντων, αλλά κατασκευάζουμε, κατόπιν παραγγελίας, μπαταρίες για κάθε φορητή ή σταθερή συσκευή αλλά και για κάθε εξειδικευμένη ανάγκη Το τμήμα Service του batteries.gr διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο ηλεκτρονικό εργαστήριο που ειδικεύεται στην κατασκευή μπαταριών, την αναγόμωση τους και τον έλεγχο της απόδοσης τους. Το εξειδικευμένο προσωπικό του τμήματος Service είναι στη διάθεση σας για να παρέχει λύσεις και προτάσεις σε κάθε ανάγκη σας για ενεργειακή αυτονομία – και όχι μόνο.
  1. Εξοπλισμός
    1. Το τμήμα service της εταιρείας διαθέτει ηλεκτροπόντες προκειμένου η σύνδεση των μπαταριών να πραγματοποιείται με την πλέον άρτια διαδικασία συγκόλλησης συστοιχιών.
    2. Πλήρες και σύγχρονο ηλεκτρονικό εργαστήριο εξειδικευμένο για τον έλεγχο και την κατασκευή μπαταριών
    3. Εξειδικευμένες συσκευές (αναλυτές) ελέγχου διαπίστωσης απόδοσης μπαταριών και αναγέννησης τους.

  2. Γκάμα κατασκευών
Το συγκεκριμένο τμήμα service της εταιρείας αναλαμβάνει κατόπιν εντολής πελάτη να κατασκευάσει ή να αναγομώσει μπαταρίες συσκευών όπως :
o        ηλεκτρικών εργαλείων
o        φορητά σκουπάκια
o        ιατρικά μηχανήματα
o        φορητών πομποδεκτών
o        παιχνιδομηχανών
o        μνήμων
o        UPS, GPS, TABLET, SMARTPHONES
o        για κάθε φορητή, σταθερή και ειδική εφαρμογή λειτουργίας με μπαταρίες

                        Προσωπικό
Το τμήμα service της εταιρείας απασχολεί εξειδικευμένο και ειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια και λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη για ενεργειακή αυτονομία και όχι μόνο.
Καταστήματα: http://www.batteries.gr/gr/stores

Επικοινωνία: http://www.batteries.gr/gr/contacts/