1ο Φεστιβάλ παραδοσιακών Γεύσεων στην Ευκαρπία του Δήμου Παύλου Μελά

Το 1ο Φεστιβάλ παραδοσιακών Γεύσεων του Δήμου Παύλου Μελά διοργανώνεται την Κυριακή 20 Μαϊου 2018, από τις 11 το πρωί στην Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου της Ευκαρπίας.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής αξιοποιώντας την εμπειρία των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Παύλου Μελά, αναδεικνύει την σπουδαιότητα της υγιεινής διατροφής και τιμά την ελληνική παράδοση και τη μοναδικότητα της ελληνικής μαγειρικής.



Το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών Θεμάτων σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος που θα αποτελέσουν την κριτική επιτροπή και με την παρουσία του Γέροντα του Αγίου Όρους Επιφάνιου του Μυλοποταμινού και της Κικής Εμμανουηλίδου (μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β.Ε. και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής) που θα μαγειρέψουν με τους συμμετέχοντες, θα διοργανώσουν διαγωνισμό μαγειρικής, ενώ σύλλογοι του Δήμου Παύλου Μελά θα συμμετέχουν εκτός διαγωνισμού με την παρουσίαση ενός πιάτου που θα αναδεικνύει τον τόπο προέλευσής τους.

Θα τραγουδήσουν οι χορωδίες των ΚΑΠΗ ενώ θα φιλοξενηθούν και μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Καλαμαριάς που θα παρουσιάσουν με τα χορευτικά τους τμήματα, χορούς της Μακεδονίας και του Πόντου.