Παραλίγο τραγωδία στην Καλλιθέα! «Βούλιαξε» το πάρκινγκ στον ΗΣΑΠ Ταύρου! [vids, pics]

- Πρωτόγνωρες εικόνες στην Καλλιθέα, όπου ελεύθερο πάρκινγκ δίπλα στον ηλεκτρικό, στον Ταύρο κυριολεκτικά βούλιαξε! - Άναυδοι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων τα είδαν μέσα στον...

κρατήρα! - Εξαιρετικά πολυσύχναστο το σημείο, από καθαρή τύχη δεν συνέβη κάτι χειρότερο - Κάτω από το σημείο περνά ο ποταμός Ιλισσός - Εξετάζεται αν σχετίζεται με την καταστροφή - Δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής τα αίτια της υποχώρησης του εδάφους - "Δεν είναι δημοτικό πάρκινγκ" λέει ο δήμαρχος - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείου που... άνοιξε η γη
Απίστευτες εικόνες αντίκρυσαν το απόγευμα της Παρασκευής, 11.05.2018, περίοικοι στην Καλλιθέα. Όλα έγιναν στο υπαίθριο πάρκινγκ έναντι του ΗΣΑΠ Ταύρου στην Καλλιθέα, όπου πραγματικά… άνοιξε η γη!

Η υποχώρηση του οδοστρώματος παρέσυρε αρκετά αυτοκίνητα. Όπως είναι λογικό, οι ιδιοκτήτες τους αναζητούν ήδη τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να αποζημιωθούν.

Το σημαντικό, όμως, είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Όπως προαναφέραμε, το πάρκινγκ αυτό βρίσκεται σε πολυσύχναστη περιοχή, δίπλα σε έναν σταθμό του ηλεκτρικού που χρησιμοποιείται κατά κόρον, καθημερινά και από χιλιάδες πολίτες. Εύκολα, λοιπόν, μπορεί να αντιληφθεί κανείς το πόσο… κοντά ήταν ένα ατύχημα, ακόμη και μια τραγωδία.

Τα αίτια για αυτή την καταστροφή δεν έχουν διεκυκρινισθεί ακόμα, ωστόσο στο σημείο βρίσκεται ήδη συνεργείο του δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρο στάθμευσης είναι ελεύθερος. Εκατοντάδες πολίτες αφήνουν καθημερινά τα οχήματα τους για να μεταβούν με τους συρμούς του ΗΣΑΠ σε διάφορα σημεία στην Αττική.
ο newsit.gr βρέθηκε άμεσα στο σημείο και σας μεταφέρει τις συγκλονιστικές εικόνες


Φωτογραφία: Eurokinissi
Πηγή:newsit.gr