Νατάσα Καλογρίδη και Αλέξανδρος Λυκουρέζος κυκλοφόρησαν φήμες που θέλουν το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ζουν τον έρωτά τους ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες, που θέλουν το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα, τον Σεπτέμβριο. 

Αν και η κόρη του Λυκουρέζου και της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, διέψευσε τα όσα ακούγονται, ένα Instagram Story, που ανέβασε ο Νίκος Κοκλώνης «φούντωσε» και πάλι τις φήμες.
«Δεν ισχύει το δημοσίευμα ότι παντρεύεται ο πατέρας μου. Η Νατάσα είναι καλό παιδί, είναι εκκεντρική, είναι έξυπνη. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να συντονιστείς με κάποιον», δήλωσε η Μαρία Ελένη.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής του Celebrity Travel δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο ανέφερε πως ο γάμος θα γίνει και μάλιστα, κουμπάρος θα είναι ο ίδιος.

«Λοιπόν, θέλω να σας πω ένα μυστικό. Δεν με αφήνουν, αλλά εγώ θα σας το πω. Δεν κρατιέμαι. Γάμος θα γίνει και ο κουμπάρος θα είμαι εγώ! Πού; Συντονιστείτε για να δείτε…», είπε ο Νίκος Κοκλώνης στο βίντεο, που λίγα λεπτά αργότερα διέγραψε.