Στη Μεσσηνία, η πρώτη φανέλα της Γιούβε που υπέγραψε ο Ρονάλντο - Η απίστευτη ιστορία πίσω από το πρώτο αυτόγραφο (Photo)

Χρειάζονται λίγα για να κάνεις ένα παιδί ευτυχισμένο. Αλλά μόνο αν το ίδιο παιδί βρίσκεται στον σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να καταλήξει σε μια πολύ μεγαλύτερη ιστορία, την ιστορία της παγκόσμιας αγοράς ποδοσφαίρου του καλοκαιριού του 2018, μάλιστα ίσως μια από τις σημαντικότερες ιστορίες μεταγραφής ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Το εν λόγω κοριτσάκι είναι ένας απλός τουρίστας που δεν ήξερε καν ότι έμενε στο ίδιο θέρετρο όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει για λίγες μέρες διακοπές.

Πώς το κοριτσάκι πήρε τη φανέλα από τον Ρονάλντο

Η απίστευτη ιστορία είχε ξεκινήσει από πολύ πριν και όλα ξεκίνησαν από τον Ιταλό δημοσιογράφο Καρμίνε Ρόσι. Ο Ρόσι εργάζεται στην ιταλική τηλεόραση SportItalia. Αγόρασε λοιπόν μία φανέλα της Γιουβέντους (της περασμένης σεζόν), ταξίδεψε και βρέθηκε τη Δευτέρα στο Costa Navarino, αναζητώντας φίλους προκειμένου να τον βοηθήσουν να προσεγγίσει τον Ρονάλντο.

Την Τρίτη τράβηξε μία φωτογραφία από την άφιξη του Ανδρέα Ανιέλι και η διεύθυνση του ξενοδοχείου τον απομάκρυνε.

Πριν φύγει εκείνος, συνάντησε έναν Ιταλό τουρίστα και του έδωσε τη φανέλα, ζητώντας του φροντίσει να του την υπογράψει ο διάσημος Πορτογάλος: «Σε παρακαλώ, δεν μπορώ να φύγω χωρίς το αυτόγραφο», είπε. «Μη στεναχωριέσαι», του απάντησε. Ηταν όμως η τελευταία φορά που τον είδε. Ο Ιταλός τουρίστας, «χρησιμοποιώντας» την κόρη του, τα κατάφερε.

Μετά από πολλές ώρες και αφού είχε ανεβάσει τη σχετική φωτογραφία στο Instagram, απάντησε στο τηλέφωνο του δημοσιογράφου. «Η φανέλα είναι τώρα δικιά μου, λυπάμαι» του είπε και έκλεισε το τηλέφωνο.

Ηδη είχε δώσει στο Ebay τη φανέλα, λαμβάνοντας ήδη την πρώτη προσφορά αντί 13.000 ευρώ! «Θα τον μηνύσουμε και μόλις πάρουμε τη φανέλα, θα διαθέσουμε τα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό», είπε ο Ιταλός δημοσιογράφος Καρμίνε Ρόσι.











Πηγή:topontiki.gr

Σχόλια